Konnichiwa!
Gosh vilka bergochdalbanedagar det har varit den här veckan hittills.. Humöret har varit på topp och.. bott? Nejmen botten. Sovit dåligt har jag gjort också. Menmen.
Våra scheman är fortfarande inte klara.. Och nu har vi 1½ timmes hål innan sista lektionen imorgon. SÅ VI SLUTAR FEM I HALV JÄVLA FYRA. Dessutom en dryg timmes hål efter första lektionen också. Det blir ju bara värre och värre. Menmen, det kan bli bättre. Det är ju som sagt inte klart än.
Hursom. Det känns som om att jag har stått upp hela dagen idag. Var i skolan tills jag slutade vid tre + att jag stod och väntade på mamma i nästan en timme för att det skulle komma några personer och lämna två möbler som kom strax efter att mamma och jag hade bestämt att vi skulle mötas. När hon kom åkte vi ner till centrum och köpte nya skor till mig då mina är bajstrasiga typ. Nejmen ena skon kommer typ delas snart. Hela sul-delen har typ lossnat så det sitter inte kvar länge till. Riktigt synd då dom var riktigt sköna att gå i och jag älskade nitarna på dom. </3 Meeen jag fick ett par nästan lika sköna "platform-converse", eller vad man ska kalla dom. c: Rea dessutom så mamma gick med på det, haha. Letade efter ett par vinter-/"slask"-skor också. Vet ungefär vad jag vill ha men hittar inga som inte kostar över 700.. Hursomhelst så ska vi åka till Haninge någon dag och kolla. DÅ SKA JAG FAN IN PÅ NEW YORKER OCKSÅ. SKASKASKASKA. Annars avlider jag.
Gick i alla fall ner till Lindex också för jag behövde en ny väska som var lite större och hade sett en där som jag ville kolla på, och dän bläv dä! Nejmen, ja. Nu får jag plats med allt utan att riskera att väskan går sönder.
Sprang in på Konsum också och köpte lite mer grönsaker och ett paket couscous. HADE GLÖMT HUR GOTT DET ÄR MED COUSCOUS TILL SALLAD. ÅHHHH. ♥
Kom hem runt fem och gjorde i ordning middag och åt. Sedan dess har jag inte gjort någonting. Ska gå igenom engelskaglosorna en gång till och sedan gå och lägga mig. Funderar på att ta med mig ett av mina ritblock imorgon också. Menmen. Jag vill sova länge, sååå.
Stay MAD!