Sitter för tillfället i skolan och har hål/lunch fram till 12. Slutar runt halv fyra...... God damn. Wellwell, allt jag vill är att sova ändå.
Våldgästar A9 med Tilda och Nathalie. Sanna, Moa och HC har medieproduktion och vi hade inget annat för oss. Nu vet ni. Nejmen.
Jag vill spela Skyrim. Och fortsätta på låten jag började med igår. Ska småfixa med texten och komma på hur gitarrspelet ska låta.
SEN ÄR DET JU LÖRDAG IMORGON. DET BETYDER YOHIO OCH LINUS SVENNING! Har kollat på Linus covers ett tag och blev glad att han äntligen uppmärksammas lite mer. Älskar hans röst, tihihih.
Måste få mig själv att pyssla när jag kommer hem. Har varit nere hela veckan och har inte pysslat med något på typ 1 och en halv vecka. Träningsvärk har jag också. Gick med gåstavar igår på idrotten och mina triceps gör ont, HAHA. Var i Ösmo Kyrka igår också på bildteorin. Håller på med konsten från medeltiden och kollade på alla målningarna i taket och på väggarna och fick höra om gravarna där inne. Var faktiskt rätt intressant, även om jag rätt igenom är ateist och ointresserad av kristendom, men det var så sjukt mycket att kolla på! Wellwell. Orkar inte skriva mer nu.
Stay MAD!