Känner att jag egentligen borde skriva mer här, men det blir aldrig av. Sitter inte så ofta vid datorn just nu tbh och gör jag så sitter jag bara vid samma två sidor eller läser någon blogg. 
 
Ingenting är direkt annorlunda, förutom att årstiden slog till mig nu för kanske 3 veckor sedan. Är mest stressad för tillfället, till punkten där jag blir så utmattad att jag inte orkar ta tag i något överhuvudtaget, vilket inte alls är bra med tanke på alla deadlines som är nu. Och det ju bara ca 2 veckor till jullov??
Sen är jag så frustrerad över att ingenting kommer någonstans och att jag aldrig kommer dit jag vill och bara fuckar upp allt trots att jag vet att det jag gör bara hindrar mig. suck. 
 
Idag har jag inte gjort mycket. Alls. Vaknade vid 10, åt lite och somnade om till nästan halv 2 tror jag. Så oproduktiv jag orkar inte.
 
Vad som dock har hänt under tiden är att;
  • jag har sett Bring Me The Horizon och fucking PVRIS med Emma! Gick egentligen mest för PVRIS tbh, har ju inte sett dom tidigare. Båda var så jävla bra men kaoset efter, herregud.. Har aldrig varit med om något så dåligt skött. Dryga 3000 ska ut, det fanns två proppfulla garderober, en var en trappa ned och en var på samma plan som Arenan, garderobstvång pga Paris-grejerna men det fanns inte plats för alla och det var många som missade att det dels var tvång och att det bara gick med kontanter så folk blev irriterade. Sen vissa av vakterna, och folk i köerna. Herregud. Att just den kvällen vara en som har det jobbigt med mycket folk i trånga utrymmen var inte kul. Folk svimmade och fick panikattacker överallt och folk knuffades och trängdes utav bara helvete. Folk klagade på att det tog tid (tog ca 2 timmar för mig och Emma att komma ut har jag för mig) och folk hade the guts att klaga på folk som svimmade. "Kan man inte gå på en konsert utan att svimma så borde man inte gå på konserter!". Dummaste jag hört. Sen har vi ju dom två tjejerna som stod bredvid mig som klagade på alla runtom som försökte lätta upp stämningen. Herregud vad dom spred negativitet och irritation. Ville bara slå ner dom så dom blev tysta. Sen hade vi ju den härliga vakten som jag stött på på majoriteten av konserterna jag gått på när det varit på Fryshuset som jag undrar hur sjutton hon blev anställd. Otrevlig som få. Varenda gång. MEN UT KOM VI TILL SLUT OCH JAG VAR HEMMA VID 3!

  • jag igår äntligen fick med mig en röd hårfärg hem efter att blivit tvingad till Högskolemässan (var dock intresserad av två grejer! Verkligen förvånande att det var om volontärresor och språkresa till Japan *host*). Känner dock att jag hade velat ha den liiite mörkare, menmen. Det går att fixa sen. Om jag har kvar det så länge det vill säga. Har dock planerat att ha kvar det månaden ut, sen får vi se.

  • har ju även äntligen min tatuering nu! Är så glad över den så det finns inte. Var så extremt nervös den morgonen och Jagna som skulle följa med mig lyckades försova sig lite haha. Vi satt i alla fall inne på Müllers innan och hon åt frukost och wienerbröd medan jag satt och skakade, ångrade att jag åt frukost för att jag spände mig så mycket att jag började må illa och försökte lugna ner mig själv haha. Sprang runt i lite andra affärer innan också och sedan var det dags att gå dit. Och när jag kom in var det som att allt bara blåstes bort och jag blev så lugn. Förutom mina ben som fortfarande skakade som att dom blev elchockade lol. Gjorde inte alls så ont som jag trodde det skulle göra, inte för att jag trodde det skulle göra så fruktansvärt ont men ändå. Skum känsla. Och oj vad jag vill att det ska bli typ februari. Tänkte springa in i nästa månad och boka min andra nämligen.
 
Får bli en bild på den några timmar efter att jag gjorde den. Den håller ju på att läka och nu håller sårskorporna att ramla av, så det ser inte så himla trevligt ut haha.